Friidrettstemne onsdag 31. august kl 18.

Onsdag 31. august er det stemne for alle klassar på Idrettsparken. Sjå øvelsesuitval nedanfor.

Friidrettstreningane startar opp att onsdag 22.. august kl. 18

Onsdag 22. august kl 18 er det igjen friidrettstrening på Idrettsparken for 1. klasse og oppettter. Alle velkomne!

Strandadalsløp laurdag 27. august kl 16.

Siste laurdagen i august går det årvisse Strandadalsløpet av stabelen. Det er to løyper; 2,9 km og 5,7 km å velje i. Det er ein mosjonsklasse, og medaljar til alle.

Takk for Hardanger Friidrettsfestival

Bestemannspremiar Hardanger Friidrettsfestival 2022

Vinnarane av bestemannspremiane i dei ulike klassane er klare. SIL gratulerar so mykje med dei flotte resultata.

Resultatliste Friidrettsfestivalen sundag 19. juni 2022

Rett nedanfor er synt resultatliste for andre dag av Friidrettsfestivalen. Den ligg også under "Vedlegg"

Resultatliste Friidrettsfestivalen laurdag 18. juni 2022

Fyrste dag av Hardanger Friidrettsfestival er unnagjort. På trass av veklsande ver med regn og sol omein annan, vart det ein fin konkurransedag med mange fine resultat. Resultatlista ligg nedanfor, og også som dokument under "Vedlegg" nedanfor.

Deltakerliste Friidrettsfestivalen

Her er deltakerliste til Hardanger Friidrettsfestival. Ligg både rett under, og under "Vedlegg"

Tidsskjema for Friidrettsfestivalen

Nedanfor er synt tidsskjema for årets Hardanger Friidrettsfestival. Det kan verta endringar pga. evt. etterpåmeldingar.

Funksjonærliste Hardanger Friidrettsfestival pr. fredag 17..juni

Besøk våre lagsider