Idrettsmerkeprøvar tysdag 15. juni kl 18 og 17. august

Tysdag 15. juni kl 18 er det klart for Idrettsmerkeprøvar på Strandebarm Idrettspark. Krava er tilpassa ulike alderstrinn. nedre aldersgrense er 16 år. Kom og bli med!

Friidrettsfestivalen er avlyst

Hardanger Friidrettsfestival er avlyst i år. Deb skulle vore arrangert i midten av juni. Pga koronapandemien er det uråd å arrangere festivalen dette året.

Friidrettsstemne i strålande sol onsdeag 2. juni

Det var mange rekruttar med då det vart arrangert friidrettstemne på idrettsparken 2. juni. Sola skein frå mest skyfri himmel, og innsatsen var god blant alle.

Godt friidrettsstemne på Idrettsparken onsdag 12. mai

Det vart eit kjekt og godt stemne på Idrettsparken onsdag 12. mai. Mange rekruttar stilte til start i tillegg til ein del eldre born. Amalie Svåsand Måge persa på 600m med 1,59,07. Koronareglane gjer at kun born kan konkurrere førebels.

Friidrettstrening 1.-7. klasse kvar onsdag kl 18

Onsdagar kl 18 er det friidrettstrening på Idrettsparken for 1,- 7. klasse. Det er allsidig friidrettstrening med bevegelse og ulike øvingar som vert gjort. Vel møtt alle!

Vinterkarusellen - oppsummering

Årets karusell er avslutta. Idrettslaget håpa lenge på å arrangere løp på ettervinteren / tidleg vår. Men det var ingen utsikter til det grunna koronasituasjonen.

Fjelltrimmen igang frå palmehelga

Fjelltrimmen er allerede igang. Frå 27. mars er det allerede råd å registrere seg på toppane. Fjelltrimmen går heilt fram til 17. oktober.

Bjørnar med på 3000m i EM

Bjørnar Sandnes LIllfosse sprang 3000m i innandørs EM i friidrett i Toru? i Polen.

Besøk våre lagsider