Basar sundag 24. november kl 16

Sundag 24. november er det klart for idrettslagsbasaren. Den vert halden på skulen.

Friidrettstrening ute fram til haustferien

Friidrettstreningane held fram utandørs som før på onsdagar kl 18, fram til haustferien. Etter haustferien flyttar ein innandørs. Nye treningstider inne, vert kunngjort m.a. her i god tid før oppstart.

Vel 50 til start på fyrste karuselløpet

Vinterkarusellen starta opp att tysdag 15. oktober med vel 50 på startstreken. Det var behageleg temperatur og lett yr. Det var m.a. o. fine forhold for kjekk mosjon ein fin haustkveld saman med kjende og ukjende.

Siste friidrettstemne onsdag 18. sept. kl. 18

Onsdag 18. september er det klart for sesongens siste friidrettstemne på idrettsparken. Denne gongen er det også premiering.

God deltaking på seriestemne

Onsdag 28. august var det igjen klart for friidrettstemne på idrettsparken. i tillegg til god deltaking frå arrangørklubben, stilte Kvam LSK med ein solid tropp.

Strandadalsløpet laurdag 31. august kl 1600

Laurdag 31. august går det tradisjonsrike Strandadalsløpet av stabelen på fagre Strandadalen.

Ekstraordinært årsmøte i drettslaget onsdag 3. juli.

Onsdag 3. juli kl 19 vert det halde ekstraordinært årsmøte i i drettslaget på Strandebarm Sportell. På saklista står opptak av lån for å fårskuttere spelemidlar til sjøaktivitetssenteret..

Resultatliste for Hardanger Friidrettsfestival 2019

Friidrettsfestivalen er unnagjort med brei deltaking og gode mange gode resultat.

Bestemannspremiar Hardanger Friidrettsfestival 2019

Nedanfor er synt lista med besrtemannspremiar på Hardanger Friidrettsfestival .

Hardanger Friidrettsfestival 15.-16. juni 2019

Strandebarm Idrettslag ynskjer velkomen til Hardanger Friidrettsfestival laurdag - sundag 15. - 16. juni på Strandevbarm Idrettspark.

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: